Máte chuť moderovat ligu či sport? *** SOUTĚŽ: Bundesliga Inzerát pro sázkaře: každému sázkaři za jeho dobré tipy vyplatíme až 55.000 Kč
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yaris ukecanej jak stará Blažková

Založen: 4.4.2007 Příspěvky: 783 Bydliště: Brno Liga: prales
|
Zaslal: únor 27, 2010, 1:21 pm Předmět: 17.kolo |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Schulda® zelenáč co prdí do plen :-)

|
Zaslal: únor 27, 2010, 2:32 pm Předmět: |
|
|
Kua kdyby mi nebylo blbě jak psovi, tak i něco napíšu ale takhle jen velmi stručně
Brno - Liberec over 2,5 kurz 2,25 , Zbrojovka bude hrát 4-3-3 a to jest gol dá i dostane (Kerič), v přípravě většinou overy...
Sparta - Příbram under 2,5 kurz 1,75. No Sparta co sem viděl generálku se velmi nadře na gól a kor proti Betonující Příbrami....jedničku rozhodně nehrát! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RedRum starej kořen - v K2profi dosáhl 200 OK

Založen: 30.7.2004 Příspěvky: 1408 Bydliště: Chlumec n.C. Liga: 2. liga
|
Zaslal: březen 1, 2010, 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Schulda® napsal: | Kua kdyby mi nebylo blbě jak psovi, tak i něco napíšu ale takhle jen velmi stručně
Brno - Liberec over 2,5 kurz 2,25 , Zbrojovka bude hrát 4-3-3 a to jest gol dá i dostane (Kerič), v přípravě většinou overy...
Sparta - Příbram under 2,5 kurz 1,75. No Sparta co sem viděl generálku se velmi nadře na gól a kor proti Betonující Příbrami....jedničku rozhodně nehrát! |
Bohužel pozdě, já idiot to dal do kombíku ve 13:14! Sport totiž uváděl zálohu Sionko - Žofčák - Kovba - Zeman  _________________ Kdybych byl koníkem, pás bych se v trávě. neměl bych starosti žádný - no právě! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ronisek Moderátor K2

|
Zaslal: březen 1, 2010, 1:11 pm Předmět: |
|
|
PLZEŇ - OSTRAVA
Dneska v Ternu jdu do Baníku kurz 3,36 ve fortuně je podle mě dost nadhodnocen, Ostrava do Plzně přijíždí v plné sestavě navíc se jim ve Štruncových sadech poslední roky daří, poslední 3 roky zde pokaždé zvítezili v celkovém skore 8:1. Domácí mají trhliny v sestavě, budou chybět vykartované opory Daněk s Lecjaksem. Zimní příprava také jasně hovoří pro Baník kterému se dařilo mnohem lépe a proto tento kurz nenechám stat.
TIP: Baník Ostrava Kurz: 3,36 (terno dne fortuna) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
schpet zelenáč co prdí do plen :-)

Liga: -
|
Zaslal: březen 1, 2010, 1:55 pm Předmět: |
|
|
Trošku otázka mimo mísu,co znamená to Terno u Fortuny?
Účet tam mám,ale když si v něm chci vsadit,tak mě to furt píše,že musím být přihlášen(a to jsem) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ronisek Moderátor K2

|
Zaslal: březen 1, 2010, 2:29 pm Předmět: |
|
|
| schpet napsal: | Trošku otázka mimo mísu,co znamená to Terno u Fortuny?
Účet tam mám,ale když si v něm chci vsadit,tak mě to furt píše,že musím být přihlášen(a to jsem) | do terna davaji vyrovnany zapasy se zvysenyma kurzama muzes to i kombinovat s cimkoliv  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Reiko největší "kecal" k2

Založen: 20.2.2007 Příspěvky: 1662 Bydliště: Sportbar Liga: -
|
Zaslal: březen 1, 2010, 6:32 pm Předmět: |
|
|
ted jsem prubnul na livku fortuny X v 1.pol za 1,96. První jarní kolo a tak by se mohli v 1.poloč jen tak lehce oťukávat.. _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ronisek Moderátor K2

|
Zaslal: březen 1, 2010, 7:24 pm Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: | | ted jsem prubnul na livku fortuny X v 1.pol za 1,96. První jarní kolo a tak by se mohli v 1.poloč jen tak lehce oťukávat.. | tak tobě poločas vyšel tak už jen Baník gol a vyhrát at nam to zase vyjde oboum  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 1, 2010, 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Ronisek napsal: | | Reiko napsal: | | ted jsem prubnul na livku fortuny X v 1.pol za 1,96. První jarní kolo a tak by se mohli v 1.poloč jen tak lehce oťukávat.. | tak tobě poločas vyšel tak už jen Baník gol a vyhrát at nam to zase vyjde oboum  |
no, podle tý mizérie v 1.poloč. bych to viděl na 0:0, ale tak GL tobě, třeba tam Baníku spadne nějakej šmudla  _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ganmiki starej kořen - v K2profi dosáhl 200 OK

Založen: 6.12.2007 Příspěvky: 3002 Bydliště: okolo Prahy Liga: prales
|
Zaslal: březen 1, 2010, 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: | | no, podle tý mizérie v 1.poloč...... |
ano ano, fotbalové jaro neskutečných zážitků s kapr ligou je tady jinak grt k plichtě  _________________ Vklad: 1 - 10 units = 0,5 - 5 % banku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ggaazzaa starej kořen - v K2profi dosáhl 100 OK

Založen: 29.8.2004 Příspěvky: 759 Bydliště: Kde nic tu nic u Vizovic Liga: 1. liga
|
Zaslal: březen 1, 2010, 8:24 pm Předmět: |
|
|
to byla krása teda, to by jeden blil co se tady hraje za fotbal  _________________ kdo pil umřel, kdo nepil umřel taky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 1, 2010, 8:26 pm Předmět: |
|
|
| ganmiki napsal: | | Reiko napsal: | | no, podle tý mizérie v 1.poloč...... |
ano ano, fotbalové jaro neskutečných zážitků s kapr ligou je tady jinak grt k plichtě  |
jj neni nad gambrinus ligu. Nakopávaný míče, zdržování, simulování, betonování venkovních týmů, poloprázdné stadiony, zmanipulovaní sudí, prodaný zápasy. Už mi to trochu chybělo, zaplaťpambu že se liga konečně rozjela
thx _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ipanema Moderátor K2

|
Zaslal: březen 1, 2010, 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: | jj neni nad gambrinus ligu. Nakopávaný míče, zdržování, simulování, betonování venkovních týmů, poloprázdné stadiony, zmanipulovaní sudí, prodaný zápasy. Už mi to trochu chybělo, zaplaťpambu že se liga konečně rozjela
thx |
yeeees, líp by to asi nikdo nenapsal. To je ale pravda. Možná jsem stejně jako někteří tady až moc zaujatý, ale více nebo méně (to je asi buřt v tomto případě) se to potvrdí dřív něbo později (to je taky buřt) toto rčení, že naše "kapr liga" je opravdu ohromující a vybočující z řady.....
|
 |
samba zelenáč co prdí do plen :-)

Založen: 18.11.2008 Příspěvky: 8 Bydliště: Plzeńský kraj Liga: -
|
Zaslal: březen 1, 2010, 9:29 pm Předmět: fotbálek |
|
|
souhlas, byl to super zážitek, atmosféra jak v Anglii, komentování také, ta jejich znuděnost byla cítit i přes obrazovku
už se těším na další přenos, protože horší to už asi být nemůže !  _________________ Rafa |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin bednar zelenáč co prdí do plen :-)

|
Zaslal: březen 1, 2010, 11:35 pm Předmět: Re: fotbálek |
|
|
| samba napsal: | souhlas, byl to super zážitek, atmosféra jak v Anglii, komentování také, ta jejich znuděnost byla cítit i přes obrazovku
už se těším na další přenos, protože horší to už asi být nemůže !  |
a to hrál prosím šestý se čtvrtým!!! je to hnus velebnosti  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
speedy.majk ukecanej jak stará Blažková

|
Zaslal: březen 2, 2010, 12:47 am Předmět: |
|
|
| u nas se taky hraje fotbal profesionalne? vazne? povezte mi o tom vic!,) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
George1981 jedna hvězdička za kecání

Založen: 2.11.2008 Příspěvky: 76 Bydliště: USA-Florida Liga: -
|
Zaslal: březen 2, 2010, 5:53 am Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: | | ganmiki napsal: | | Reiko napsal: | | no, podle tý mizérie v 1.poloč...... |
ano ano, fotbalové jaro neskutečných zážitků s kapr ligou je tady jinak grt k plichtě  |
jj neni nad gambrinus ligu. Nakopávaný míče, zdržování, simulování, betonování venkovních týmů, poloprázdné stadiony, zmanipulovaní sudí, prodaný zápasy. Už mi to trochu chybělo, zaplaťpambu že se liga konečně rozjela
thx |
Naadherne receno a vystihnuto....myslim ze lepe by to nenapsal ani Shakespeare:-))  _________________ I just need a little luck to win,that's all what makes me happy:-) $$$ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomlanda největší "kecal" k2

|
Zaslal: březen 7, 2010, 9:46 am Předmět: |
|
|
Dneska hraji za pekny kurs neprohru Kladna. Sparte by mel stale chybet Zeman ci Husek, oboje je pomerne citelna absence, protoze za ne nema Sparta adekvatni nahradu. Urcite do toho pujde, bude chtit brzo rozhodnout a napravit zavahani v minulem kole, ale pokud Kladno prezije prvnich par minut, tak uz to muze byt otevrene, protoze ten travnik byl v hroznem stavu uz vcera a za 21 hodin se tam bude hrat dalsi zapas. Videl jsem i zapas proti Boleslavi a Kladno se prezentovalo dobre.
Proto si myslim, ze kurs 2.30 ma slusnou hodnotu. Navic se da slusne operovat na livku.
V tom druhem si zkusim remizu, protoze Jablonec si pro ni urcite prijede a bude otazka jestli se Baniku podari zdolat jejich obranny val (Jablonec venku dostal zatim jen 6 golu, z toho jen jednou dva - na Sparte) _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulij štamgast zvaný žvanil

|
Zaslal: březen 7, 2010, 1:04 pm Předmět: |
|
|
| tomlanda napsal: | Dneska hraji za pekny kurs neprohru Kladna. Sparte by mel stale chybet Zeman ci Husek, oboje je pomerne citelna absence, protoze za ne nema Sparta adekvatni nahradu. Urcite do toho pujde, bude chtit brzo rozhodnout a napravit zavahani v minulem kole, ale pokud Kladno prezije prvnich par minut, tak uz to muze byt otevrene, protoze ten travnik byl v hroznem stavu uz vcera a za 21 hodin se tam bude hrat dalsi zapas. Videl jsem i zapas proti Boleslavi a Kladno se prezentovalo dobre.
Proto si myslim, ze kurs 2.30 ma slusnou hodnotu. Navic se da slusne operovat na livku.
V tom druhem si zkusim remizu, protoze Jablonec si pro ni urcite prijede a bude otazka jestli se Baniku podari zdolat jejich obranny val (Jablonec venku dostal zatim jen 6 golu, z toho jen jednou dva - na Sparte) |
podle me sparta po domacim zavahni s pribrami vyhraje...ale je pravda,ze kurz 1,5 neni hratelny a kladno by mohlo se stestim bod urvat...dyz uz bych mel neco hrat tak under 2,5 vidim to na vysledek 1:0 popripade 2:0... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|