Máte chuť moderovat ligu či sport? *** SOUTĚŽ: Bundesliga Inzerát pro sázkaře: každému sázkaři za jeho dobré tipy vyplatíme až 55.000 Kč
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Izi-TN Moderátor K2

Založen: 12.12.2008 Příspěvky: 239 Bydliště: SanForino Liga: -
|
Zaslal: únor 28, 2010, 3:46 pm Předmět: 49.kolo |
|
|
17:00 Dukla trencin - Poprad Tip 1 @1.85 6/10
Ak chce Dukla ist na Play-Off tento zapas musi zvladnut,aby sa priblizila Zvolenu na -2 boda,a ja si mislim ze oni bojuju o Play-Off a budu dat vsetko od sebe aby do tam prisli. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Izi-TN Moderátor K2

Založen: 12.12.2008 Příspěvky: 239 Bydliště: SanForino Liga: -
|
Zaslal: březen 2, 2010, 7:19 pm Předmět: Re: 49.kolo |
|
|
| Izi-TN napsal: | 17:00 Dukla trencin - Poprad Tip 1 @1.85 6/10
Ak chce Dukla ist na Play-Off tento zapas musi zvladnut,aby sa priblizila Zvolenu na -2 boda,a ja si mislim ze oni bojuju o Play-Off a budu dat vsetko od sebe aby do tam prisli. |
toto bolo posledni krat co som si vsadil na duklu v tejto sezone oni proste pokazali ze nechcu u Play-Off , a mozno ze cekaju na to abiy Nitra vypadne z sutazi.
Tip KO |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sarabia jsme rádi, že diskutuješ

Liga: -
|
Zaslal: březen 5, 2010, 3:38 pm Předmět: |
|
|
POPRAD-B.BYSTRICA
poprad posledny zapas doma s nitrou, odohral velmi zle, cely den klesali kurzy na domacich, nakonec dost prekvapujuco nitra vyhrala, a v den zapasu ani nevedeli ci vobec pojdu do popradu.zapas som sledoval v priamom prenose, a to co hral poprad bol velky hnus, najma ked som videl sechneho ako nahraval z utocneho pasma do stredneho a divaci ho skoro ukamenovali.podla mna ten zapas nebol cisty. dalsi zapas vonku poprad vyhral jednoznace nad trencinom ktory hra stale o playoff. zaujimavy bol pocet golov na strane popradu 6. toto mi mi pripada velmi zvlastne, zdecimovanu nitru nedokazali prestrielat a trencin rozbili za 15 min.
dnes by sa mal domacim vratit Faith do zostavy, a pomoct domacim konecne doma zvitazit pred playoff. poprad doma nevyhral 2 zapasy, a posledny podal otrasny vykon. Verim ze dnes bystricu , ktora uz o nic nehra zlomia a napravia si povest domaceho muzstva
tip: 1, 2,15 expket. 5/10 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 5, 2010, 9:54 pm Předmět: |
|
|
| sarabia napsal: | POPRAD-B.BYSTRICA
poprad posledny zapas doma s nitrou, odohral velmi zle, cely den klesali kurzy na domacich, nakonec dost prekvapujuco nitra vyhrala, a v den zapasu ani nevedeli ci vobec pojdu do popradu.zapas som sledoval v priamom prenose, a to co hral poprad bol velky hnus, najma ked som videl sechneho ako nahraval z utocneho pasma do stredneho a divaci ho skoro ukamenovali.podla mna ten zapas nebol cisty. dalsi zapas vonku poprad vyhral jednoznace nad trencinom ktory hra stale o playoff. zaujimavy bol pocet golov na strane popradu 6. toto mi mi pripada velmi zvlastne, zdecimovanu nitru nedokazali prestrielat a trencin rozbili za 15 min.
dnes by sa mal domacim vratit Faith do zostavy, a pomoct domacim konecne doma zvitazit pred playoff. poprad doma nevyhral 2 zapasy, a posledny podal otrasny vykon. Verim ze dnes bystricu , ktora uz o nic nehra zlomia a napravia si povest domaceho muzstva
tip: 1, 2,15 expket. 5/10 |
0-2, tip lost
tak poprad opat nic , dufam ze vypadnete v prvom kole, lebo ten vas hokej stoji za velke h....o |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
clen štamgast zvaný žvanil

|
Zaslal: březen 5, 2010, 9:59 pm Předmět: |
|
|
Ja hlupy som si zahral ten poprad uz od vcera
Akoze nasa extraliga ci co to je je v poslednych zapasoch katastrofa na tipovanie.
Inac znova situacia podobna pp-nitra v podani LM-TN...padajuce kurzy a remiza..ale to som uz nehral a asi aj koncim co sa tyka tipovania SVK hokeja |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 5, 2010, 11:34 pm Předmět: |
|
|
| clen napsal: | Ja hlupy som si zahral ten poprad uz od vcera
Akoze nasa extraliga ci co to je je v poslednych zapasoch katastrofa na tipovanie.
Inac znova situacia podobna pp-nitra v podani LM-TN...padajuce kurzy a remiza..ale to som uz nehral a asi aj koncim co sa tyka tipovania SVK hokeja |
ja som este aj trpel na huste.sk , a bolo to naposledy, proste otrasny hokej, ked som videl 1. BB, ako si polozili simonovica , tak som to hned vyypal, cudujem sa ze tam niekto chodi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 7, 2010, 1:26 am Předmět: |
|
|
TRENCIN-SLOVAN -2,
nebudem pisat, ziadne statistiky, co som videl TN, klucove zapasy absolutne nezvladli, mlady Hiadlovsky ich drzal, niekolko kol, zajtra pride Slovan, je rozbehnuty, urcite nebude chcet prehrat, u rivala, za kurz 2,0
to skusim
tip:2, 2,00 Nike |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JayKaay štamgast zvaný žvanil

|
Zaslal: březen 7, 2010, 1:21 pm Předmět: |
|
|
Košice - Martin
Nebudem to tu velmi opisovat Martin vyhral v Košiciach naposledy v roku 1998 ! Martin ma jeden zapas k dobru doma zo Zilinou ak uspeje ma 3 miesto iste cize ho nemusi ani trapit evetuelna prehra na vychode...Košice budu chciet po dvoch prehrach pred paly off doma zvitazit.
TIP 1 1,65 fortuna |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dalver Moderátor K2

|
Zaslal: březen 7, 2010, 1:26 pm Předmět: |
|
|
Vo vlákne http://chat.kolemdvou.cz/viewtopic.php?t=19320 som spomínal, že sa mi nechce z našej ligy dokopy nič hrať. Dnes je tam pár zaujímavých zápasov, no nájsť k nim nejaké schopné info je obtiažne a len z domnienok a mojich konšpiračných teórií by z toho napokon nemuselo byť nič.
Košice hrajú s Martinom doma priamo o tretiu priečku. Martin v Košiciach nevyhral od januára 1998 teda dokopy 29 zápasov. Navyše to východniari na Martin vedia, keď ich porazili v každom zápase v tejto sezóne. Pokiaľ to Košice berú s útokom na tretie miesto vážne vyhrajú, aj napriek okolnostiam že Martin má o zápas so Žilinou k dobru. Kurz trochu padol ja si Košice zahrám.
Bystrica po sérií zvláštnych výsledkov zabrala a aktuálne zvíťazila v troch stretnutiach na ihriskách súperov. V zápase proti Mikulášu nikomu o nič nejde. Liptáci posledné kola, ale výsledkovo nesklamali aj keď sa z ligou lúčia porazili Trenčin, Žilinu a bodík mali na dosah aj v Nitre. Každý zápas v vzájomný zápas v tejto sezóne nastrieľali tímy cez 6 gólov, myslím že v uvoľnenom zápase by tak tomu mohlo byť aj dnes.
Ešte snáď over v zápase Trenčín - Slovan. Trenčín po mizernej sezóne, fanúšikovia sa tímu otočili chrbtom. Výkony v obrane nič moc a od Popradu a Mikulášu dostali v posledných dvoch kolách po 6 gólov. Slovan nehrá v poslednej dobe dobre /bol som na piatkovom zápase s Nitrou a bol to trapas/ v hlavách hráčov pravdepodobne funguje faktor hlavne to odohrať do konca a nezraniť sa. Motivácia je nízka. Trenčín záver ligy a boj o play-off nezvládol. No niektorích stránkach sa objavilo info o šetrení hráčov Slovanu - Včera začalo play-off extraligy juniorov a mladíci by mali dnes hrať zápas proti Bystrici a necestovať do Trenčína. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JayKaay štamgast zvaný žvanil

|
Zaslal: březen 8, 2010, 11:48 am Předmět: |
|
|
| JayKaay napsal: | Košice - Martin
Nebudem to tu velmi opisovat Martin vyhral v Košiciach naposledy v roku 1998 ! Martin ma jeden zapas k dobru doma zo Zilinou ak uspeje ma 3 miesto iste cize ho nemusi ani trapit evetuelna prehra na vychode...Košice budu chciet po dvoch prehrach pred paly off doma zvitazit.
TIP 1 1,65 fortuna |
4-0 TIP OK |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 8, 2010, 12:24 pm Předmět: |
|
|
| sarabia napsal: | TRENCIN-SLOVAN -2,
nebudem pisat, ziadne statistiky, co som videl TN, klucove zapasy absolutne nezvladli, mlady Hiadlovsky ich drzal, niekolko kol, zajtra pride Slovan, je rozbehnuty, urcite nebude chcet prehrat, u rivala, za kurz 2,0
to skusim
tip:2, 2,00 Nike |
3-8
TIP OK |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Reiko největší "kecal" k2

Založen: 20.2.2007 Příspěvky: 1662 Bydliště: Sportbar Liga: -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 9, 2010, 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: | http://www.oddsportal.com/hockey/slovakia/extraliga/l-mikulas-spisska-nova-ves-174332/#1X2
blocked odds - 50% bookies. (bwin na X 3,8 stáhnuto) |
tak jsem to podal v Chanci, remízu 4,00 (3-AKU ) Uvidíme, zda jde o stejný případ jako B. Bystica - Trenčín...
L. Mikulas - Spisska Nova Ves X...4,00 chance _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
samba zelenáč co prdí do plen :-)

Založen: 18.11.2008 Příspěvky: 8 Bydliště: Plzeńský kraj Liga: -
|
Zaslal: březen 9, 2010, 5:01 pm Předmět: hokej slovensko |
|
|
Čau, za kolik Ti to vzali v Chanci 3ako ? Já to dával ještě solo, ale pustili mě jen na 100kč a ted už mě ten zápas nejde vsadit ani 3ako. Poserové !  _________________ Rafa |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 9, 2010, 5:33 pm Předmět: Re: hokej slovensko |
|
|
| samba napsal: | Čau, za kolik Ti to vzali v Chanci 3ako ? Já to dával ještě solo, ale pustili mě jen na 100kč a ted už mě ten zápas nejde vsadit ani 3ako. Poserové !  |
privat  _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
samba zelenáč co prdí do plen :-)

Založen: 18.11.2008 Příspěvky: 8 Bydliště: Plzeńský kraj Liga: -
|
Zaslal: březen 9, 2010, 5:35 pm Předmět: hokej slovensko |
|
|
ok a GL !! _________________ Rafa |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 9, 2010, 6:25 pm Předmět: Re: hokej slovensko |
|
|
| samba napsal: | ok a GL !! |
tím privatem bylo myšleno, že jsem ti ty tikety hodil do soukromých zpráv. Ještě sis to nevyzved GL!!! Zatim to teda nevypadá moc na X. Liptáci vedou 3:1...se z tý slov. extraligy fakt už poseru  _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|