Máte chuť moderovat ligu či sport? *** SOUTĚŽ: Bundesliga Inzerát pro sázkaře: každému sázkaři za jeho dobré tipy vyplatíme až 55.000 Kč
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
George1981 jedna hvězdička za kecání

Založen: 2.11.2008 Příspěvky: 76 Bydliště: USA-Florida Liga: -
|
Zaslal: březen 5, 2010, 5:12 am Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: | | Reiko napsal: | Pittsburgh (37-22-3-1) at NY Rangers (29-27-4-3)
Penguins umí na Rangers zahrát: PIT are 7-1 in the last 8 meetings. letos se v MSG představili dvakrát a oba zápasy vyhráli. Rangers se daří více venku, jako by jim atmosféra v MSG svazovala ruce, k tomu bojujou o PO a každý zápas je pro ně důležitý. Penguins jsou v pohodě, mají dostatečný náskok a můžou na rozdíl od Rangers hrát v klidu, pokud dnes vyhrajou, přeskočí v Atlant. divizi Devils a poskočej ze 4. 2. místo ve východní konferenci, což je dostatečná motivace. Dnes by se měla přestavit nová posila z Leafs-do 1.útoku ke Crosbymu a Malkinovi- Alexei Ponikarovsky (btw: výměnou za duo Caputi-Škoula ). U Rangers Gáborík, Del Zotto quest
NY Rangers-Pittsburgh 26.01.2010 2:4(0:1,1:0,1:3) NHL
NY Rangers-Pittsburgh 01.12.2009 2:5(0:0,2:2,0:3) NHL
Pittsburgh 2,25 tipsport (live ESPN america) |
Pittsburgh 4:3p KO
klasika, když sem jednou za čas hodim tip, tak se z toho vyklube remíza Pens vůbec nezachytal Fleury(střídán po 4 golu), i tak měli blízko k W, v závěru měli až drtivý tlak. Nakonec to urvali až v OT při PP 4-3 |
njn...prohravali Pens uz 2:4..ale zase na druhou prestrileli Rangers totalne. Na strely pro Pens 54:16!!! mazec _________________ I just need a little luck to win,that's all what makes me happy:-) $$$ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
oblak1 jsme rádi, že diskutuješ

Liga: -
|
Zaslal: březen 5, 2010, 8:58 am Předmět: |
|
|
| oblak1 napsal: | | oblak1 napsal: | | Na dnes skúsim Boston, snáď sa im podarí predrať do elitnej 8 východu, aj ke´d túto sezónu im veľa šancí nedávam, no Toronto po výmenách je asi najideálnejší partner na bodovanie. Ešte sa mi páčia Senátori. | Tak na dnes Boston v hdc - 1,5 .Pozreme či majú medvede ambície na PO. | Tip KO 3:2sn No v tom Bostone tak to je pekná bieda, kua nebyť Mira tak oni snáď aj nafasujú od "rozbehnutého" Toronta.U mňa pauza, nechcem tu nikoho brať na moju potápajúcu sa loď.Fakt uaujímavé , že ak podám a nič okolo nenapíšem tak to na 95% vychádza, no akonáhle niečo písnem tak sa to veze do sračiek. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
speedy.majk ukecanej jak stará Blažková

|
Zaslal: březen 5, 2010, 9:15 am Předmět: |
|
|
| speedy.majk napsal: |
Atlanta NYI 1 - kurz 2 |
OK _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 5, 2010, 6:11 pm Předmět: |
|
|
puvodne jsem neska chtel zustat nobet, ale nakonec si zahraju
Buffalo - Philadelphia 2
kurz 2,66
buffalo je na tom mnohem lip co se postaveni po PO tyce a vzhledem ke stylu hokeje obou muzstev to bude pretlacovana se stastnejsim koncem pro hosty, pze prokazi vetsi vuli po vitezstvi a ani olympijsky hrdina miller jim v tom nezabrani
za malo si k tomu zkusim 1.tretina/zapas 1/2 kurz 14 a 2/2 kurz 5.1
GL2all _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 6, 2010, 3:04 am Předmět: |
|
|
| speedy.majk napsal: | puvodne jsem neska chtel zustat nobet, ale nakonec si zahraju
Buffalo - Philadelphia 2
kurz 2,66
buffalo je na tom mnohem lip co se postaveni po PO tyce a vzhledem ke stylu hokeje obou muzstev to bude pretlacovana se stastnejsim koncem pro hosty, pze prokazi vetsi vuli po vitezstvi a ani olympijsky hrdina miller jim v tom nezabrani
GL2all |
Tak ja jsem si osefoval BUF 1 (V) pro zmenu:-)...pretlacovana to as bude ale myslim si ze se stastnejsim koncem pro BUF je mozna remiza a Miller by na pripadne najezdy as podrzel domaci tym...Taky hraju 1 DET musi uz konecne zase vyhrat kdyz nezvladli domaci zapas s Vancouverem aby udrzeli sanci na postup play off a zkusil jsem Calgary 10...nevim tohle je hodne tezky zapas ktery muze skoncit jakkoliv...GL  _________________ I just need a little luck to win,that's all what makes me happy:-) $$$ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 6, 2010, 6:34 am Předmět: |
|
|
| George1981 napsal: | | speedy.majk napsal: | puvodne jsem neska chtel zustat nobet, ale nakonec si zahraju
Buffalo - Philadelphia 2
kurz 2,66
GL2all |
Tak ja jsem si osefoval BUF 1 (V) pro zmenu:-)...pretlacovana to as bude ale myslim si ze se stastnejsim koncem pro BUF je mozna remiza a Miller by na pripadne najezdy as podrzel domaci tym...Taky hraju 1 DET musi uz konecne zase vyhrat kdyz nezvladli domaci zapas s Vancouverem aby udrzeli sanci na postup play off a zkusil jsem Calgary 10...nevim tohle je hodne tezky zapas ktery muze skoncit jakkoliv...GL  |
Tak vsechny tri zapasy dnes vysly...OK...potesilo  _________________ I just need a little luck to win,that's all what makes me happy:-) $$$ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Morf štamgast zvaný žvanil

|
Zaslal: březen 7, 2010, 7:20 pm Předmět: |
|
|
Detroit @t Chicago
Dneska si zahraji hned první zápas. Je to klasický polední zápas, který bývá často nevyzpytatelný, ale něco mi padlo do oka a to Over 5,5. Domácí Hawks přivítají ve svém United Centeru posledního finalistu SC Red Wings. Hawks jsou na západě na druhém místě a postup do play off už mají jistý, za to Red Wings se budou muset ještě hodně otáčet, momentálně sice drží osmou poslední postupovou příčku, ale bodové rozdíly jsou malé. Oba týmy vstoupil po pauze do ligy celkem úspěšně. Hawks mají bilanci 2W-1L s docela divokým score 14:10. Red Wings mají také 2W-1L se score 11:10. Nejdůležitější pro Red Wings je to, že se vyprazdňuje marodka a týmu se zvedá ofenzivní síla. Letos se soupeři potkali 4x, z toho 3x vyhrálo Chicago a 1x Detroit. 3x padl Under 1x Over. Poslední vzájmené utkání skončilo 4:3 SO pro Hawks. Chicago má hru založenou spíše na ofenzivě a dnes před vlastními fans se určitě budou tlačit do branky. Hosté mají k dispozici už téměř kompletní kádr a proto by dneska měli i oni přispět brankami. Over je pro mě tedy jasná volba a nedivil bych se kdyby si hosté odvezli nákej ten bodík.
Pick: Over 5,5
Unibet: @1,86
NHL po ZOH: 1 OK - 0 KO |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 7, 2010, 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Morf napsal: | Detroit @t Chicago
Dneska si zahraji hned první zápas. Je to klasický polední zápas, který bývá často nevyzpytatelný, ale něco mi padlo do oka a to Over 5,5. Domácí Hawks přivítají ve svém United Centeru posledního finalistu SC Red Wings. Hawks jsou na západě na druhém místě a postup do play off už mají jistý, za to Red Wings se budou muset ještě hodně otáčet, momentálně sice drží osmou poslední postupovou příčku, ale bodové rozdíly jsou malé. Oba týmy vstoupil po pauze do ligy celkem úspěšně. Hawks mají bilanci 2W-1L s docela divokým score 14:10. Red Wings mají také 2W-1L se score 11:10. Nejdůležitější pro Red Wings je to, že se vyprazdňuje marodka a týmu se zvedá ofenzivní síla. Letos se soupeři potkali 4x, z toho 3x vyhrálo Chicago a 1x Detroit. 3x padl Under 1x Over. Poslední vzájmené utkání skončilo 4:3 SO pro Hawks. Chicago má hru založenou spíše na ofenzivě a dnes před vlastními fans se určitě budou tlačit do branky. Hosté mají k dispozici už téměř kompletní kádr a proto by dneska měli i oni přispět brankami. Over je pro mě tedy jasná volba a nedivil bych se kdyby si hosté odvezli nákej ten bodík.
Pick: Over 5,5
Unibet: @1,86
|
Detroit - Chicago 5:4 FT
Tip OK
NHL po ZOH: 2 OK - 0 KO |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 9, 2010, 12:03 pm Předmět: |
|
|
Na dnes som si vybral mač Káčerov a Modrokabátnikov(MK). Dnes MK nafasovali riadny debakel na pôde Kráľov a ich ofenzíva bola viac ako tragická. Zajtra o 04:00seč. nastúpia v Honda Center proti Káčerom,ktorým posledne tri zápasi nesadli podľa ich očakávania a to i napriek výmenám ktoré v poslednom čase uskutočnili čo svedčí o ich ambíciách dostať sa do 8 naj týmov západu.Pekne rozbehnutí mač s Montrealom ich môže v konečnom dôsledku riade mrzieť a vyburcovať ku konečnému winu na domácom ľade + verím že si zobrali s tohto maču riadne ponaučenie. Randy Carlyle naordinuje domácim taktiku ktorá bude sláviť úspech a MK si odvezú ďalší prídel (cca 4:1) 6,5/10 .Nové akvizície sa už prejavujú a bude tomu tak aj zajtra, pretože PO sa pomaly blíži a každý bod môže znamenať PO.Všetkým GL Au revoir |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
s.e.n.s. starej kořen - v K2profi dosáhl 300 OK

Založen: 6.1.2006 Příspěvky: 622 Bydliště: Opava Liga: 2. liga
|
Zaslal: březen 9, 2010, 5:45 pm Předmět: |
|
|
Expert napsal " Edmonton – Ottawa jednička. Hosté jsou totálně z formy, neporazili doma ani slabé Toronto a na Olejáře je nádherný kurs 3 "
To zamená automaticky čistá 2 za rovných 2.00
Dále napsal " Anaheim – Columbus – jednička s kursem 1,85. Columbus hrál dnes v noci v Los Angeles, dostal nakládačku 0:6 a navíc ještě musí letět do Anaheimu. To nemůže pro něj dopadnout dobře " takže tam méně odvážně 02 za 1.82
Tyto oba zápasy do AKO .... uvidímež  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 9, 2010, 5:50 pm Předmět: |
|
|
| s.e.n.s. napsal: | | Columbus hrál dnes v noci v Los Angeles, dostal nakládačku 0:6 a navíc ještě musí letět do Anaheimu. To nemůže pro něj dopadnout dobře |
no z la do anaheimu je to strasne daleko, dal uz je to snad jen z new yorku do honolulu  _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 9, 2010, 5:56 pm Předmět: |
|
|
| speedy.majk napsal: | | s.e.n.s. napsal: | | Columbus hrál dnes v noci v Los Angeles, dostal nakládačku 0:6 a navíc ještě musí letět do Anaheimu. To nemůže pro něj dopadnout dobře |
no z la do anaheimu je to strasne daleko, dal uz je to snad jen z new yorku do honolulu  |
No, právě Ono tipovat na základě těchto úvah může fakt akorát někdo, kdo se tackal z karlových Varů do Vítkovic 10 hodin rozhrkanou Karosou Uvidíme jak to dopadne, to prostě neví nikdo, ale takto stupidní argument na to jistě vliv mít nemůže  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 9, 2010, 10:55 pm Předmět: |
|
|
| s.e.n.s. napsal: | | speedy.majk napsal: | | s.e.n.s. napsal: | | Columbus hrál dnes v noci v Los Angeles, dostal nakládačku 0:6 a navíc ještě musí letět do Anaheimu. To nemůže pro něj dopadnout dobře |
no z la do anaheimu je to strasne daleko, dal uz je to snad jen z new yorku do honolulu  |
No, právě Ono tipovat na základě těchto úvah může fakt akorát někdo, kdo se tackal z karlových Varů do Vítkovic 10 hodin rozhrkanou Karosou Uvidíme jak to dopadne, to prostě neví nikdo, ale takto stupidní argument na to jistě vliv mít nemůže  |
presne tak, i kdyby totiz tu "dalku" jeli rozhrkanou karosou, tak by to nemelo zadnej vliv....ja o tomto zapasu jeste popremyslim, ale do ottawy v edmontonu jdu urcite _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 12:23 am Předmět: |
|
|
k tomu si jeste zahraju tyto tri zapasy PO race se zajimavymi kurzy
Montreal - Tampa 1 @2 stredni vklad
Atlanta - Nashville 1 @2,3 mensi vklad
Philadelphia - Islanders 1.tr 1 @2,35 mensi vklad
a to vsechno dam i do akovky vcetne ottawy
GL all _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 12:26 am Předmět: |
|
|
Tak tipů koukám dost, ale překvapuje mě že nikdo nezmínil Bruins. Není to tutovka, ale bodovat by v Torontu měli. Co říkáte ?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 12:39 am Předmět: |
|
|
| Morf napsal: | Tak tipů koukám dost, ale překvapuje mě že nikdo nezmínil Bruins. Není to tutovka, ale bodovat by v Torontu měli. Co říkáte ?  |
jo, s tim bych si dovolil souhlasit, toronto jako jedinej team severovychodni divize , kterej neni na PO postu to uz asi odpiskalo a i kdyz s gm co maji se u tohoto tymu neda cekat ze zbyly zapasy jen tak odjezdily, tak prece jen rozdil v motivaci v hlavach hracu obou tymu by tento duel mel rozhodnout ve prospech bruins.:)gl _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 1:32 am Předmět: |
|
|
Chlapi já nevím, ten Boston se mi nelíbí, nedávno to s Torrontem utackali na nájezdy, Torronto to ví ... do toho bych fakt nešel. Možná tak ještě -5,5g, ale za 1.70, to se mi fakt nechce
Ale co mě ještě zaujalo - Montreal, do toho bych i šel, za 2.05 se mi to líbí moc  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 7:54 am Předmět: |
|
|
| s.e.n.s. napsal: | Expert napsal " Edmonton – Ottawa jednička. Hosté jsou totálně z formy, neporazili doma ani slabé Toronto a na Olejáře je nádherný kurs 3 "
Dále napsal " Anaheim – Columbus – jednička s kursem 1,85. Columbus hrál dnes v noci v Los Angeles, dostal nakládačku 0:6 a navíc ještě musí letět do Anaheimu. To nemůže pro něj dopadnout dobře " takže tam méně odvážně 02 za 1.82
Nuže Ottawa, která je totálně z formy ( manšaft nevyhraje 3 zápasy po sobě a podle Expertů je automaticky z formy, to je mazec nevídaný, obzvláště v tomhle období, kdy se blíží závěr sezony a začíná se kalkulovat ) na ledě Edmontonu 1:4 - OK
Columbus co dostal včera nakládačku v LA ( takže se dá samozřejmě předpokládat že v příštím zápase pojedou na 150% jak je u nic zvykem ) a po daleké štrece z LA do Anaheimu totálně vyčerpaní klepli Kačery 2:5 - OK
Boston jsem odhadl dobře, že asi nevyhraje ale s mínuskem na tento zápas jsem to přehnal. Vzhledem k tomu že jsem to nedával tak vlastně taky OK
Stejně tak Montreal, který jsem nakonec nedal, ale tip vyšel ... taky OK.
Sledujte i nadále tipy Experta a vsázejte zásadně proti němu, pobavíte se a ještě vyděláte korunky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 9:59 am Předmět: |
|
|
| oblak1 napsal: | Na dnes som si vybral mač Káčerov a Modrokabátnikov(MK). Dnes MK nafasovali riadny debakel na pôde Kráľov a ich ofenzíva bola viac ako tragická. Zajtra o 04:00seč. nastúpia v Honda Center proti Káčerom,ktorým posledne tri zápasi nesadli podľa ich očakávania a to i napriek výmenám ktoré v poslednom čase uskutočnili čo svedčí o ich ambíciách dostať sa do 8 naj týmov západu.Pekne rozbehnutí mač s Montrealom ich môže v konečnom dôsledku riade mrzieť a vyburcovať ku konečnému winu na domácom ľade + verím že si zobrali s tohto maču riadne ponaučenie. Randy Carlyle naordinuje domácim taktiku ktorá bude sláviť úspech a MK si odvezú ďalší prídel (cca 4:1) 6,5/10 .Nové akvizície sa už prejavujú a bude tomu tak aj zajtra, pretože PO sa pomaly blíži a každý bod môže znamenať PO.Všetkým GL Au revoir | Do r..i, na čo sáhnem to horíí Tip KO 2:5 Veľká pauza |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WilsonIV. ukecanej jak stará Blažková

|
Zaslal: březen 10, 2010, 10:55 am Předmět: |
|
|
| s.e.n.s. napsal: | | s.e.n.s. napsal: | Expert napsal " Edmonton – Ottawa jednička. Hosté jsou totálně z formy, neporazili doma ani slabé Toronto a na Olejáře je nádherný kurs 3 "
Nuže Ottawa, která je totálně z formy ( manšaft nevyhraje 3 zápasy po sobě a podle Expertů je automaticky z formy, to je mazec nevídaný, obzvláště v tomhle období, kdy se blíží závěr sezony a začíná se kalkulovat ) na ledě Edmontonu 1:4 - OK
Columbus co dostal včera nakládačku v LA ( takže se dá samozřejmě předpokládat že v příštím zápase pojedou na 150% jak je u nic zvykem ) a po daleké štrece z LA do Anaheimu totálně vyčerpaní klepli Kačery 2:5 - OK
Boston jsem odhadl dobře, že asi nevyhraje ale s mínuskem na tento zápas jsem to přehnal. Vzhledem k tomu že jsem to nedával tak vlastně taky OK
Sledujte i nadále tipy Experta a vsázejte zásadně proti němu, pobavíte se a ještě vyděláte korunky  |
Gratuluju k výhrám. Kdo je tím Expertem a kde dají číst jeho názory ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smigi štamgast zvaný žvanil

Liga: 1. liga
|
Zaslal: březen 10, 2010, 12:51 pm Předmět: |
|
|
| WilsonIV. napsal: | | s.e.n.s. napsal: | | s.e.n.s. napsal: | Expert napsal " Edmonton – Ottawa jednička. Hosté jsou totálně z formy, neporazili doma ani slabé Toronto a na Olejáře je nádherný kurs 3 "
Gratuluju k výhrám. Kdo je tím Expertem a kde dají číst jeho názory ? |
Pravdepodobne Richter v Chanci |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 1:25 pm Předmět: |
|
|
| speedy.majk napsal: |
Montreal - Tampa 1 @2 stredni vklad OK
Atlanta - Nashville 1 @2,3 mensi vklad KO
Philadelphia - Islanders 1.tr 1 @2,35 mensi vklad KO
a to vsechno dam i do akovky vcetne ottawy KO
Edmonton - Ottawa 2@2OK easy money za peknej kurz
GL all |
btw Wild - Panthers 2:3sn, ale strely na branku 11:31 ..bacstrom se po olympiade nejak rozchytal _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 1:41 pm Předmět: |
|
|
ted si toho experta ctu...no rofl, jediny co mu vyslo byla remiza slavia litvinov v prvni tretine a flyers, ale flyers by snad trefil i slepej  _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 3:01 pm Předmět: |
|
|
| speedy.majk napsal: | ted si toho experta ctu...no rofl, jediny co mu vyslo byla remiza slavia litvinov v prvni tretine a flyers, ale flyers by snad trefil i slepej  |
jj, Pavel Richter je tím Expertem, tuhle rubriku fakt miluju. Buďto jsou kurzy 1.35, což je na Experta fakt trapas a nebo racionální, vsaditelný kurz podložený argumentem druhořadého podavače holí  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WilsonIV. ukecanej jak stará Blažková

|
Zaslal: březen 10, 2010, 3:58 pm Předmět: |
|
|
| s.e.n.s. napsal: | | speedy.majk napsal: | ted si toho experta ctu...no rofl, jediny co mu vyslo byla remiza slavia litvinov v prvni tretine a flyers, ale flyers by snad trefil i slepej  |
jj, Pavel Richter je tím Expertem, tuhle rubriku fakt miluju. Buďto jsou kurzy 1.35, což je na Experta fakt trapas a nebo racionální, vsaditelný kurz podložený argumentem druhořadého podavače holí  |
No tak to jsme doma, podle mého se na stránkách SK musí radit tak, aby byla v plusu SK a ne tipující . Díky za tip, rád se poučím . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 4:10 pm Předmět: |
|
|
| WilsonIV. napsal: | | s.e.n.s. napsal: | | speedy.majk napsal: | ted si toho experta ctu...no rofl, jediny co mu vyslo byla remiza slavia litvinov v prvni tretine a flyers, ale flyers by snad trefil i slepej  |
No tak to jsme doma, podle mého se na stránkách SK musí radit tak, aby byla v plusu SK a ne tipující . Díky za tip, rád se poučím . |
No ono to tak skutečně vypadá, nicméně jednak myslím že on by se takhle blamovat nemusel ani za úplatek a druhak, když tak poslouchám jeho komentáře v TV .... tak to bude opravdu z jeho hlavy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 8:07 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska to vidím na zápas New Jersey - NY Rangers s tím že dávám čistou 1, vítezství Devils.
Jednak je tam zajímavý kurz 2.05 ( tak jako včera na Montreal )
Druhak mám dojem, že Devils byli celou sezonu jednoznačně lepší než Rangers a hrají doma o tom že hrát musí, protože začíná být husto. Doma jsou Devils nepatrně výkonnější než Rangers venku, takže věřím že to klapne. Dále bych si tipnul že nepadne více než 6 branek a že střelcem jedné z nich bude Zach Parise o kterém ještě v budoucnu hodně uslyšíme  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 11:50 pm Předmět: |
|
|
| s.e.n.s. napsal: | Tak dneska to vidím na zápas New Jersey - NY Rangers s tím že dávám čistou 1, vítezství Devils.
Druhak mám dojem, že Devils byli celou sezonu jednoznačně lepší než Rangers a hrají doma o tom že hrát musí, protože začíná být husto. Doma jsou Devils nepatrně výkonnější než Rangers venku, takže věřím že to klapne. Dále bych si tipnul že nepadne více než 6 branek a že střelcem jedné z nich bude Zach Parise o kterém ještě v budoucnu hodně uslyšíme  |
dneska jsem si vybral stejnej zapas Devils - Rangers 1 stredni vklad, ale s tim underem uplne nesouhlasim, bude to vyhroceny derby, ktery muze dopadnout klidne 4:2, 5:2
GL all
pak si jeste zkusim carolinu ve wsh...i kdyz wsh vyhrava, nezda se mi, ze by hral v takovy pohode jako pred prestavkou, zatimco canes porad jeste muzou pomyslet i na PO. brankari Theodore - Legace _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 11, 2010, 12:53 am Předmět: |
|
|
| Dneska musim z lehka polehtat Canes. A taky Ovárek. V derby naopak spíš trošku nelogicky favorizuji Rangers, ale hrát to nebudu. Všem GL. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 11, 2010, 7:27 am Předmět: |
|
|
| speedy.majk napsal: | | s.e.n.s. napsal: | Tak dneska to vidím na zápas New Jersey - NY Rangers s tím že dávám čistou 1, vítezství Devils.
dneska jsem si vybral stejnej zapas Devils - Rangers 1 stredni vklad, ale s tim underem uplne nesouhlasim, bude to vyhroceny derby, ktery muze dopadnout klidne 4:2, 5:2
GL all
pak si jeste zkusim carolinu ve wsh...i kdyz wsh vyhrava, nezda se mi, ze by hral v takovy pohode jako pred prestavkou, zatimco canes porad jeste muzou pomyslet i na PO. brankari Theodore - Legace |
Tak Devils pěkně 6:3 - OK
Zach Parise skoroval - OK
A s tím underem jsem se opravdu unáhlil, nechal jsem se zvyklat výsledky jejich posledních vzájemných zápasů, kde to bylo 1:0 v OT a 1:3 - KO |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
 |
Obsah fóra KolemDvou.cz - klub profesionálních sázkařů -> NHL, NBA, MLB, MLS, ...
-> NHL |
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Další
|
| Strana 2 z 8 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|