Máte chuť moderovat ligu či sport? *** SOUTĚŽ: Bundesliga Inzerát pro sázkaře: každému sázkaři za jeho dobré tipy vyplatíme až 55.000 Kč
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ipanema Moderátor K2

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Reiko největší "kecal" k2

Založen: 20.2.2007 Příspěvky: 1662 Bydliště: Sportbar Liga: -
|
Zaslal: březen 8, 2010, 1:34 pm Předmět: |
|
|
Woerle Kathrin - Rodionova Anastasia (20:20)
dnes je to celkem bída, jen WTA kvalda na IW. Ale docela se mi tam líbí Nastya Rodionova. Naposledy zahrála celkem slušně v Kuala Lumpur. V 1.kole porazila Govortsovou 2:1, ve 2.kole smetla za hodinu Ivanovou 6:2 6:2 a ve třetím hodně potrápila pozdější vítězku turnaje Kleybanku 6:4 3:6 4:6(BP 3/10- Kleybanova 4/10), která mj. ve finále přejela Dementievu 6:3 6:2!
Woerle sice Nastyu porazila v Brisbane, ale od AO je total z formy. Tady její poslední výsledky:
27.02.2010 Spears Abigail-Woerle Kathrin 6:2 5:7 6:4 (Monterrey - tvrdý povrch)
22.02.2010 Strýcová(Záhlavová) Barbora-Woerle Kathrin 6:4 6:2 (Acapulco - antuka)
14.02.2010 King Vania-Woerle Kathrin 6:3 6:4 (Memphis - tvrdý povrch)
11.02.2010 Arvidsson Sofia-Woerle Kathrin 6:3 6:3 (Midland - tvrdý povrch)
09.02.2010 Woerle Kathrin-Fedossova Youlia 3:6 7:5 7:5 (Midland - tvrdý povrch)
tipsport má na Rodionovou 1,68. Fortuna-což mě taky ráno zarazilo- dokonce vypsala Woerle jako favorita 1,72 a na Rodionovou 1,88 a asi po hodině kolem 10:00 sráží na split 1,8-1,8
Nastya Rodionova 1,8...fortuna _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
speedy.majk ukecanej jak stará Blažková

Liga: -
|
Zaslal: březen 8, 2010, 5:47 pm Předmět: |
|
|
z dnesni Q mi prijde zajimavy jeste Chang - Voskoboeva 2 @2,39, i kdyz galina letos snad hraje jeste vetsi motyku nez chang.. _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 9, 2010, 10:55 am Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: |
Nastya Rodionova 1,8...fortuna |
Rodionova 2:6 7:5 2:6 KO
Nastě vůbec nešlo podání-1st serve 56%, 1st serve winning 49%, 9 DF. A to byl asi i hlavní kámen úrazu. Oproti tomu Woerle podávala solidně 1st serve 71%, 1st serve winn 63%...  _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marso ukecanej jak stará Blažková

Založen: 8.5.2009 Příspěvky: 506 Bydliště: nymburk Liga: prales
|
Zaslal: březen 9, 2010, 1:26 pm Předmět: |
|
|
Riba - Recouderc tip 1 kurz 1,57 tipsport
jen krátce, začátek za 5 minut. jen mi trklo, že Recouderc to má prvnízápas na antuce... v tom vidím velkou výhodu pro Ribu, kterej je na antuce doma..  _________________ český basketbal 52 OK / 24 KO |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dr.doofy ukecanej jak stará Blažková

Liga: start
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 9, 2010, 8:26 pm Předmět: |
|
|
Viktoria Kutuzova - Katrin Woerle (21:40)
včera jsem šel proti Woerle, dnes zkusim na ní. Už jsem to uvedl ve vyhodnocení, Woerle proti Rodionové solidní servis (1st 71%) a taky solidní % na returnu(1st return winn 51%, 2nd return winn 58%) Dobrým returnem si tedy proti nasazené 9. vypracovala řadu brejkových příležitostí- 8/19!!! oproti tomu Rodionova pouze 5/11.
Kutuzova to měla naopak a dá se říct že vytěžila z minima maximum: Kutuzova BP 6/10-Math. Johansson 4/18! čili výsledek 6:4 7:5 vůbec neodpovídá průběhu zápasu a Johansson ve vyrovnaném zápase dojela na svou nechopnost využívat BP (total pts 78-71).
Kurzy, co jsou někde dokonce 2,6 na Woerle(pinna, SB) mi vzhledem k těmto stats přijdou jako trap od sázkovek. Zkoušim Woerle v tipáči
Katrin Woerle 2,09...tipsport _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
milang Moderátor K2

|
Zaslal: březen 9, 2010, 11:43 pm Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: | Viktoria Kutuzova - Katrin Woerle (21:40)
včera jsem šel proti Woerle, dnes zkusim na ní. Už jsem to uvedl ve vyhodnocení, Woerle proti Rodionové solidní servis (1st 71%) a taky solidní % na returnu(1st return winn 51%, 2nd return winn 58%) Dobrým returnem si tedy proti nasazené 9. vypracovala řadu brejkových příležitostí- 8/19!!! oproti tomu Rodionova pouze 5/11.
Kutuzova to měla naopak a dá se říct že vytěžila z minima maximum: Kutuzova BP 6/10-Math. Johansson 4/18! čili výsledek 6:4 7:5 vůbec neodpovídá průběhu zápasu a Johansson ve vyrovnaném zápase dojela na svou nechopnost využívat BP (total pts 78-71).
Kurzy, co jsou někde dokonce 2,6 na Woerle(pinna, SB) mi vzhledem k těmto stats přijdou jako trap od sázkovek. Zkoušim Woerle v tipáči
Katrin Woerle 2,09...tipsport |
Po dlhej pauze volá Indian Wells, tak sa skúsim zapojiť. Tvoj tip ma oslovil, len neviem prečo to hraješ v takom mizernom kurze. Na Pinne je 2.76.....a vidím, že zmenili pravidlo a že stačí odohrať jeden set....Tak nech ti to vyjde. GL |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ipanema Moderátor K2

|
Zaslal: březen 10, 2010, 7:20 am Předmět: |
|
|
Vítej zpět mezi námi milangu. Vše zlé nech za sebou a GL zase tady! Už se na BIG turnaj taky těším... _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 10:16 am Předmět: |
|
|
| milang napsal: | | Reiko napsal: | Viktoria Kutuzova - Katrin Woerle (21:40)
Katrin Woerle 2,09...tipsport |
Po dlhej pauze volá Indian Wells, tak sa skúsim zapojiť. Tvoj tip ma oslovil, len neviem prečo to hraješ v takom mizernom kurze. Na Pinne je 2.76.....a vidím, že zmenili pravidlo a že stačí odohrať jeden set....Tak nech ti to vyjde. GL |
aaa Mr. Milang is back and ready 2 gamble. K tý Woerle, za stavu 2:6 2:0 jsem usnul, tže neznám průběh. Docela škoda toho TB, ve 3.setu by to bylo otevřený, no nic jedem dál ...GL! _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 11:06 am Předmět: |
|
|
Conor Niland(IRL-241.) - Marsel Ilhan(TUR-122.) - Sarajevo-challenger (tvr.povrch)
trochu úlet ve fortuně, vzhledem k tomu, že je Niland o 120 příček níž v žebříčku: 1,6-2,02
tipsport 1,85, net avg 1,82 http://www.oddsportal.com/tennis/bosnia-and-herzegovina/sarajevo-challenger/niland-conor-ilhan-marsel-180676/
Niland sice nedávno porazil Ilhana hladce v DC 3:0, ale to bylo před irským publikem. Ted Niland žádnou podporu mít nebude a Ilhan mu bude chtít na balkánské půdě porážku oplatit. Za ten kurs to musim zkusit:
Ilhan 2,02...fortuna (13:40) _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 11:11 am Předmět: |
|
|
| dr.doofy napsal: | Alves-Spadea tip 2 kurz 2.95 duvera 1/10
Nevim jestli mi neco uteklo,ale kurz 2.95 na spadeu zkusim zahrat..sice mel pauzu,ale takovy outsider pro me rozhodne neni.. |
Tak mi neco uniklo.. a to neprosta neschopnost Spadeai promenovat break bally a trefit prvni servis ve tretim setu zaslouzen dostal kanarka..
Tip KO _________________ Muj denik: http://chat.kolemdvou.cz/viewtopic.php?t=18791&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 1:14 pm Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: | K tý Woerle, za stavu 2:6 2:0 jsem usnul, tže neznám průběh. Docela škoda toho TB, ve 3.setu by to bylo otevřený, no nic jedem dál ...GL! |
to bud rad, ze si usnul , pze za stavu 2:0 ve druhym setu mela 2 breakbally, ale neporadila si s tim a jak znamo nedas - dostanes....GL! _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: | Conor Niland(IRL-241.) - Marsel Ilhan(TUR-122.) - Sarajevo-challenger (tvr.povrch)
trochu úlet ve fortuně, vzhledem k tomu, že je Niland o 120 příček níž v žebříčku: 1,6-2,02
tipsport 1,85, net avg 1,82 http://www.oddsportal.com/tennis/bosnia-and-herzegovina/sarajevo-challenger/niland-conor-ilhan-marsel-180676/
Niland sice nedávno porazil Ilhana hladce v DC 3:0, ale to bylo před irským publikem. Ted Niland žádnou podporu mít nebude a Ilhan mu bude chtít na balkánské půdě porážku oplatit. Za ten kurs to musim zkusit:
Ilhan 2,02...fortuna (13:40) |
tak do tohohle jdu taky _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 1:22 pm Předmět: |
|
|
| speedy.majk napsal: | | Reiko napsal: | K tý Woerle, za stavu 2:6 2:0 jsem usnul, tže neznám průběh. Docela škoda toho TB, ve 3.setu by to bylo otevřený, no nic jedem dál ...GL! |
to bud rad, ze si usnul , pze za stavu 2:0 ve druhym setu mela 2 breakbally, ale neporadila si s tim a jak znamo nedas - dostanes....GL! |
nj WTA, klasika.. GL! _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 1:44 pm Předmět: |
|
|
tak ti blbci, to jsou zřejmě bookies fortuny. Jeden tam pořád volá na Jindru, tak nejspíš na Jindřicha Holánka - bookmakera fortuny. Ten stream asi pochází od nich a maj zapnutý záznam zvuku(kamera?) a na compu livko bwinu. kkti  _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomstersson Moderátor K2

Založen: 20.3.2007 Příspěvky: 1070 Bydliště: Ostrava Liga: -
|
Zaslal: březen 10, 2010, 2:09 pm Předmět: |
|
|
tak ti blbci, to jsou zřejmě bookies fortuny. Jeden tam pořád volá na Jindru, tak nejspíš na Jindřicha Holánka - bookmakera fortuny. Ten stream asi pochází od nich a maj zapnutý záznam zvuku(kamera?) a na compu livko bwinu. kkti  |
Jindra a Víťa, to je dvojka.
"...Nesmíš být na sebe tak přísnej, ty vole"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Tomstersson napsal: | | Reiko napsal: |
tak ti blbci, to jsou zřejmě bookies fortuny. Jeden tam pořád volá na Jindru, tak nejspíš na Jindřicha Holánka - bookmakera fortuny. Ten stream asi pochází od nich a maj zapnutý záznam zvuku(kamera?) a na compu livko bwinu. kkti  |
ted asi nějaká hádka tam, asi na to už přišli. Ten u compu prej: "naposledy jsme spolu" a pak se odmlčeli..  _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomstersson Moderátor K2

|
Zaslal: březen 10, 2010, 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: | | Tomstersson napsal: | | Reiko napsal: |
ted asi nějaká hádka tam, asi na to už přišli. Ten u compu prej: "naposledy jsme spolu" a pak se odmlčeli..  |
Jj, to bylo pěkný...prý... "Neser, naposledy jsme spolu..."  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Tomstersson napsal: | | Reiko napsal: | | Tomstersson napsal: | | Reiko napsal: |
ted asi nějaká hádka tam, asi na to už přišli. Ten u compu prej: "naposledy jsme spolu" a pak se odmlčeli..  |
Jj, to bylo pěkný...prý... "Neser, naposledy jsme spolu..."  |
tam to musí být pěkná gay sestavička. Něco jako ve vedení ČD. Jak by řekl odborář Dušek: " Tam je to samej buzerant, člověk aby se tam bát ohnout pro mýdlo"  _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomstersson Moderátor K2

|
Zaslal: březen 10, 2010, 2:29 pm Předmět: |
|
|
tam to musí být pěkná gay sestavička. Něco jako ve vedení ČD. Jak by řekl odborář Dušek: " Tam je to samej buzerant, člověk aby se tam bát ohnout pro mýdlo"  |
škoda, že přestali s těma pindama, ten tenis mě až tolik nebaví |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Tomstersson napsal: | | Reiko napsal: |
tam to musí být pěkná gay sestavička. Něco jako ve vedení ČD. Jak by řekl odborář Dušek: " Tam je to samej buzerant, člověk aby se tam bát ohnout pro mýdlo"  |
tj, ale byla celkem švanda. Ale livko bwinu jim tam hraje dál...jinak doufám, že ten Galvani to dotáhne na 2:0, čekám na Ilhana a ten nastoupí po Galvanim... _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomstersson Moderátor K2

|
Zaslal: březen 10, 2010, 2:37 pm Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: | | Tomstersson napsal: | | Reiko napsal: |
tj, ale byla celkem švanda. Ale livko bwinu jim tam hraje dál...jinak doufám, že ten Galvani to dotáhne na 2:0, čekám na Ilhana a ten nastoupí po Galvanim... |
Tak Ti přeji GL s Ilhanem Já jdu něco vybrat na dnešek.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 2:40 pm Předmět: |
|
|
Tomsterrsson:
zrovna jsem se tě chtěl zeptat co dnes s tim Brnem? Jak to vypadá s váma? (viz NBL thread) _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomstersson Moderátor K2

|
Zaslal: březen 10, 2010, 2:48 pm Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: | Tomsterrsson:
zrovna jsem se tě chtěl zeptat co dnes s tim Brnem? Jak to vypadá s váma? (viz NBL thread) |
Nic moc, měli by už vyhrát, jsem zvědavý jsem hlavně na toho nového Amíka. Ale podle mě netipovatelný zápas. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 6:14 pm Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: | Conor Niland(IRL-241.) - Marsel Ilhan(TUR-122.) - Sarajevo-challenger (tvr.povrch)
Ilhan 2,02...fortuna (13:40) |
Ilhan 6:4 3:6 6:7 KO
kua ted tenis nějak nejde, mám run už 0-3 zlatý 1.sety.... _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 8:22 pm Předmět: |
|
|
Takze pro dnesek po nejake dobe neuspechane tipy,tak doufam,ze to bude lepsi..
Kim-Dabul tip 1 kurz 1.65 duvera 5/10
Kim sice nema nic moc fazonu,ale vcera me mile prekvapil.Velmi hladce vystřelil Evanse a s antukarem Dabulem by si mel take poradit.
Brands-R.Delgado tip 1 kurz 1.78 duvera 3/10
Brands ma celkem slusnou formu i kdyz proti tomu hovori fakt,ze z poslednich 7 turnaju se dostal pouze jednou do druheho kola..:)Ale vyradili ho vzdy hraci o nejakou tu tridu lepsi nez je Delgadoa s vetsinou zahral ,,celkem" vyrovnane zapasy..Teda az baghdada..proto pro mi jednicka za pekny kurz..
Henin-Rybáriková over 17 kurz 1.8 duvera 4/10
Rybarka nehraje spatne a ja si myslim,ze Heninova po mirne pauze nebude mit tak raketovy start aby ji takhle sestrelila..pokud to bude mit Slovanka v poho v hlave mohla by zahrat vyrovnany zapas..
jestebehem vecira mozna neco najdu zatim Gl vsem _________________ Muj denik: http://chat.kolemdvou.cz/viewtopic.php?t=18791&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 9:01 pm Předmět: |
|
|
| dr.doofy napsal: | Takze pro dnesek po nejake dobe neuspechane tipy,tak doufam,ze to bude lepsi..
Kim-Dabul tip 1 kurz 1.65 duvera 5/10
Kim sice nema nic moc fazonu,ale vcera me mile prekvapil.Velmi hladce vystřelil Evanse a s antukarem Dabulem by si mel take poradit.
Brands-R.Delgado tip 1 kurz 1.78 duvera 3/10
Brands ma celkem slusnou formu i kdyz proti tomu hovori fakt,ze z poslednich 7 turnaju se dostal pouze jednou do druheho kola..:)Ale vyradili ho vzdy hraci o nejakou tu tridu lepsi nez je Delgadoa s vetsinou zahral ,,celkem" vyrovnane zapasy..Teda az baghdada..proto pro mi jednicka za pekny kurz..
Henin-Rybáriková over 17 kurz 1.8 duvera 4/10
Rybarka nehraje spatne a ja si myslim,ze Heninova po mirne pauze nebude mit tak raketovy start aby ji takhle sestrelila..pokud to bude mit Slovanka v poho v hlave mohla by zahrat vyrovnany zapas..
jestebehem vecira mozna neco najdu zatim Gl vsem |
dovoluji si pripojit muj tip Alves Millot 1@1,6
ta Henin to je zajimavy, ale je tam pro me jedna neznama a to je jak velkej bude nebo nebude mit Rybarikova respekt? _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|