Máte chuť moderovat ligu či sport? *** SOUTĚŽ: Bundesliga Inzerát pro sázkaře: každému sázkaři za jeho dobré tipy vyplatíme až 55.000 Kč
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
speedy.majk ukecanej jak stará Blažková

Liga: -
|
Zaslal: březen 9, 2010, 7:45 pm Předmět: LM - Odvety |
|
|
Já vím, Bayern je teď hodně v kurzu, ale imho každej, kdo ten první zápas viděl nemůže nechat bez povšimnutí kurz na postup Fiorentiny 3,21....imho ustrel, nerikam, ze to je tutovka, ale sance na postup jsou podle me tak 50/50...a fiorentina pro mě není v tomhle klání jasnej outsider, takže do toho jdu
Fiorentina - Bayern postup 1@3,21 _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bobandinho Moderátor K2

Založen: 20.8.2007 Příspěvky: 1118 Bydliště: Východočesko Liga: prales
|
Zaslal: březen 9, 2010, 7:50 pm Předmět: Re: LM - Odvety |
|
|
| speedy.majk napsal: | Já vím, Bayern je teď hodně v kurzu, ale imho každej, kdo ten první zápas viděl nemůže nechat bez povšimnutí kurz na postup Fiorentiny 3,21....imho ustrel, nerikam, ze to je tutovka, ale sance na postup jsou podle me tak 50/50...a fiorentina pro mě není v tomhle klání jasnej outsider, takže do toho jdu
Fiorentina - Bayern postup 1@3,21 |
V tom kurzu je určitě value. Je tu ale jedno ALE, nevím jak se věci změnily, ale je prý možné, že se duel odloží:
Zápas Ligy mistrů mezi Fiorentinou a Bayernem Mnichov by podle listu La Repubblica mohl být odložen. Důvodem má být silné sněžení v toskánském regionu. Konečné rozhodnutí má padnout v následujících hodinách.
Pokud se teda bude hrát, terén bude asi dost těžký, což ti možná taky trochu nahrává - Bayern je kombinační rychlostní mužstvo. Každopádně GL  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miskokeve jedna hvězdička za kecání

Liga: start
|
Zaslal: březen 9, 2010, 9:06 pm Předmět: Re: LM - Odvety |
|
|
| tu by som skor videl ze obaja skoruju,,,, bayern skoro v kazdom zapase skoruje,,,a mozno sa mu podari to co v juventuse.... alebo mozno aj +2,5 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nyck Moderátor K2

Založen: 29.12.2009 Příspěvky: 662 Bydliště: Praha Liga: start
|
Zaslal: březen 9, 2010, 9:14 pm Předmět: |
|
|
Já si vsadil dva přesné výsledky.. V Itálii 1:1 a v Londýně 2:0  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 9, 2010, 10:58 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se nechtel nervovat a divat se na arsenal, ale pze ceska televize to snad krade nekde ze streamu bo co, tak se stejne nakonec nervuju...doufam, ze nebudes mit pravdu a 1:1 to nebude,))...ale gl all _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miskokeve jedna hvězdička za kecání

|
Zaslal: březen 9, 2010, 11:08 pm Předmět: Re: LM - Odvety |
|
|
| miskokeve napsal: | | tu by som skor videl ze obaja skoruju,,,, bayern skoro v kazdom zapase skoruje,,,a mozno sa mu podari to co v juventuse.... alebo mozno aj +2,5 |
tak tusak uz v predstihu vysiel |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 9, 2010, 11:14 pm Předmět: |
|
|
nechci si bejt sam sobe spatnym prorokem, ale myslim ze ten robbenuv gol uz fialky nerozdejchaji :// _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 12:06 am Předmět: Re: LM - Odvety |
|
|
| speedy.majk napsal: |
Fiorentina - Bayern postup 1@3,21 |
KO _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ganmiki starej kořen - v K2profi dosáhl 200 OK

Založen: 6.12.2007 Příspěvky: 3002 Bydliště: okolo Prahy Liga: prales
|
Zaslal: březen 10, 2010, 11:21 am Předmět: |
|
|
Real Madrid vs. Lyon
Již včerejší kolo Ligy Mistrů ukázalo, že nás v těchto odvetách čekají zajímavé zápasy a já doufám, že dnešek nebude vyjímkou a že se opět můžeme těšit na nějaké to galapředstavení.Já jsem si vybral toto střetnutí ve Španělsku.
Real si do dnešní domácí odvety přivezl z Francie jednogólové manko a tak mu dnes nezbývá než doma hrát více než naplno a to je podle mě přesně ta činnost, která Realu vyhovuje, osobně mě samozřejmě překvapilo, že nedokázali ve Francii skórovat, no Lyon se presentoval slušnou defenzivou a popravdě Real ( tedy někteří jeho hráči ) občas podřizovali svou hru oku diváka než efektu, dnes to podle mě bude úplně jiný zápas, na "horkém" stadionu Santiago Bernabéu bude jistě vyprodáno ( cca 80 tis. ) a fotbalová kulisa bude jistě v pravdě nádherná a to je to, co letos Real doma potřebuje a dokáže zužitkovat, konečně v Primera Division je nejlepším mužstvem ve hře na domácím stadionu, když to zde má 13-0-0 !!! při skore 44:10 a dokáže zde svým "kolotočem" zmasakrovat i poměrně kvalitní ( i v evropském kontextu ) celky jako např. Villareal ( 6:2 ), pravdou je, že Lyon se letos v LM presentuje velmi pěknou a kvalitně takticky vyspělou hrou, no na druhou stranu v základní skupině prohráli venku na Fiorentině a ta při vší úctě kvalit Realu nedosahuje, já prostě dnes sázím na domácí a na to, že o semifinále LM Real doma roztočí řádný fotbalový kolotoč a o svém postupu rozhodně již v základních 90 minutách, předpokládám výsledek něco jako 2:0, 3:0, 3:1.
GL.
TIP - Real-1,5 - 1,91@188bet - 2u _________________ Vklad: 1 - 10 units = 0,5 - 5 % banku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nyck Moderátor K2

|
Zaslal: březen 10, 2010, 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Nyck napsal: | Já si vsadil dva přesné výsledky.. V Itálii 1:1 a v Londýně 2:0  |
Tak mi to "trochu" uteklo
Ještě jsem neprohlížel dnešní nabídku, ale co takhle Real - Lyon gól do 27min? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
romkoh zelenáč co prdí do plen :-)

|
Zaslal: březen 10, 2010, 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Já jsem si vsadil na postup Lyonu, myslím si že Lyon zopakuje vynikající výkon z prvního zápasu a překvapko bude na světe. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zorry pět vykecaných hvězd

Založen: 14.10.2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Santa Clausov Liga: -
|
Zaslal: březen 10, 2010, 5:10 pm Předmět: |
|
|
| romkoh napsal: | | Já jsem si vsadil na postup Lyonu, myslím si že Lyon zopakuje vynikající výkon z prvního zápasu a překvapko bude na světe. |
|
 |
Nerazzurri1908 štamgast zvaný žvanil

|
Zaslal: březen 10, 2010, 5:36 pm Předmět: |
|
|
MU - AC
Tip:Více střel na branku AC
Kurs:4.00 Synot tip
5/5 GOM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomlanda největší "kecal" k2

|
Zaslal: březen 10, 2010, 5:57 pm Předmět: |
|
|
skvely tip, diky, jeste ze mam synot tip blizko domovu. Ted uz jen aby to vyslo _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Nerazzurri1908 napsal: | MU - AC
5/5 GOM |
zajimavej kurz, ale nemyslim si, ze diky tomu ze na san siru vyhrali budou dneska dablove s dedkama min produktivni, naopak budou se imho snazit zacit aktivne a pokud se jim podari dat gol, tak pak AC utahaji...GL _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bobandinho Moderátor K2

|
Zaslal: březen 10, 2010, 7:11 pm Předmět: |
|
|
| speedy.majk napsal: | | Nerazzurri1908 napsal: | MU - AC
5/5 GOM |
zajimavej kurz, ale nemyslim si, ze diky tomu ze na san siru vyhrali budou dneska dablove s dedkama min produktivni, naopak budou se imho snazit zacit aktivne a pokud se jim podari dat gol, tak pak AC utahaji...GL |
Kurz hodnotu má to jo, ale podle mě i více méně odpovídá. Když to přeženu v zápase už o postup nejde, MU si to stoprocentně pohlída a podle mě i vyhraje. Hrát asi nic nebudu nebo pak live podle vývoje, ale kdybych musel už těď, větší value vidím v sázce na MU v hcp 0:1 za 3,06, ale každopádně GL  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 7:45 pm Předmět: |
|
|
| Bobandinho napsal: | | speedy.majk napsal: | | Nerazzurri1908 napsal: | MU - AC
5/5 GOM |
zajimavej kurz, ale nemyslim si, ze diky tomu ze na san siru vyhrali budou dneska dablove s dedkama min produktivni, naopak budou se imho snazit zacit aktivne a pokud se jim podari dat gol, tak pak AC utahaji...GL |
Kurz hodnotu má to jo, ale podle mě i více méně odpovídá. Když to přeženu v zápase už o postup nejde, MU si to stoprocentně pohlída a podle mě i vyhraje. Hrát asi nic nebudu nebo pak live podle vývoje, ale kdybych musel už těď, větší value vidím v sázce na MU v hcp 0:1 za 3,06, ale každopádně GL  |
možná kdybys mu nefandil ta by to bylo v pořádku, pochybuju že vyhraje v HCP to je z říše snů,
já myslim že AC vyhraje a možná i postoupí
doma mělo smůlu, bylo jasně lepší, ale dneska je dneska a MU nic nemusí dělat, Ac bude útočit a pálit jako o závod, Mu bude hrát na jednoho hrota si myslim a nebude se nikam hnát a jen to hlídat jak znám Alexe, u AC je hodně hráčů co sou schopný vystřelit a Mu přestřílej, na to vem jed  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bobandinho Moderátor K2

|
Zaslal: březen 10, 2010, 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Nerazzurri1908 napsal: |
možná kdybys mu nefandil ta by to bylo v pořádku, pochybuju že vyhraje v HCP to je z říše snů,
já myslim že AC vyhraje a možná i postoupí
doma mělo smůlu, bylo jasně lepší, ale dneska je dneska a MU nic nemusí dělat, Ac bude útočit a pálit jako o závod, Mu bude hrát na jednoho hrota si myslim a nebude se nikam hnát a jen to hlídat jak znám Alexe, u AC je hodně hráčů co sou schopný vystřelit a Mu přestřílej, na to vem jed  |
Aaaa, já hlupák, zapomněl na svůj vše prozrazující obrázek pod nickem....
OK, ať vám to výjde. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Reiko největší "kecal" k2

Založen: 20.2.2007 Příspěvky: 1662 Bydliště: Sportbar Liga: -
|
Zaslal: březen 10, 2010, 7:55 pm Předmět: |
|
|
| Nerazzurri1908 napsal: | | Bobandinho napsal: | | speedy.majk napsal: | | Nerazzurri1908 napsal: | MU - AC
5/5 GOM |
Kurz hodnotu má to jo, ale podle mě i více méně odpovídá. Když to přeženu v zápase už o postup nejde, MU si to stoprocentně pohlída a podle mě i vyhraje. Hrát asi nic nebudu nebo pak live podle vývoje, ale kdybych musel už těď, větší value vidím v sázce na MU v hcp 0:1 za 3,06, ale každopádně GL  |
já myslim že AC vyhraje a možná i postoupí |
tak tady si myslim, že sci-fi je spíš na tvé straně(výhra nebo postup AC)  _________________ diagnosis: pathological gambling disorder http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=19824  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
podolski štamgast zvaný žvanil

|
Zaslal: březen 10, 2010, 8:30 pm Předmět: |
|
|
tak ja dneska hraju remizu na manchesteru....kurz slusnej,a proc ne,kdyz uz je rozhodnuto.
a na realu zahrat nejakej kurz je tezky.jen me napadlo,ze si myslim,ze gol vsteli obe muzstva,tak proc nerisknout,ze prvni gol da lyon za peknej kurz.anebo,ze by lyon ustal polocas a zkusit v tipu sazku remiza-domaci.
jinak real za kurz 1,3 jde mimo me,ikdyz nejspis vyjde.vcera jsem myslel,ze by trochu kousalo porto-o jak jsem se spletl  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Reiko napsal: | | Nerazzurri1908 napsal: | | Bobandinho napsal: | | speedy.majk napsal: | | Nerazzurri1908 napsal: | MU - AC
5/5 GOM |
já myslim že AC vyhraje a možná i postoupí |
tak tady si myslim, že sci-fi je spíš na tvé straně(výhra nebo postup AC)  |
scifi to je ale ve fotbale sem jeho fanda, AC na to má a může se to stát, v LM umí zahrát jak nikdo, každopádně jim pář nemůže protože sem fanda konkurence, ale podstatný je aby je přestříleli  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MistrJoda jedna hvězdička za kecání

|
Zaslal: březen 10, 2010, 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Tak já hraju over Real Madrid a k tomu i over MU, domnívám se že AC se pokusí dát dva goly a více a MU jeden gol dá... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 9:07 pm Předmět: |
|
|
| Bobandinho napsal: | | speedy.majk napsal: | | Nerazzurri1908 napsal: | MU - AC
5/5 GOM |
s tim hcp souhlasim...pokud peknej kurz tak ten hcp...a myslim ze to ma i sanci...AC nemuze hrat zadnej beton, ale jestli se pozenou dopredu tak i pres respekt ke jmenum v jeho obrannych radach, kde ale jsou nekteri hraci uz za zenitem, to bude voda na mlyn dablum...pokud teda daji jako prvni gol...a to verim ze daji _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nyck Moderátor K2

|
Zaslal: březen 10, 2010, 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Nyck napsal: | | Nyck napsal: | Já si vsadil dva přesné výsledky.. V Itálii 1:1 a v Londýně 2:0  |
Tak mi to "trochu" uteklo
Ještě jsem neprohlížel dnešní nabídku, ale co takhle Real - Lyon gól do 27min? |
Gól 0-27min OK  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ganmiki starej kořen - v K2profi dosáhl 200 OK

Založen: 6.12.2007 Příspěvky: 3002 Bydliště: okolo Prahy Liga: prales
|
Zaslal: březen 10, 2010, 11:33 pm Předmět: |
|
|
| ganmiki napsal: | Real Madrid vs. Lyon
TIP - Real-1,5 - 1,91@188bet - 2u |
KO, Real si to prohrál v 1.poločase, tam to mělo být 3:0 a věřím, že bylo hotovo, sorry.  _________________ Vklad: 1 - 10 units = 0,5 - 5 % banku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 10, 2010, 11:57 pm Předmět: |
|
|
| romkoh napsal: | | Já jsem si vsadil na postup Lyonu, myslím si že Lyon zopakuje vynikající výkon z prvního zápasu a překvapko bude na světe. |
velky congratz, ja se tohoto zapasu nijak neucastnil, ale nebudu zastirat ze me postup lyonu velice tesi!
ManU - ACmilan hcp0:1 1 OK
btw na hcp 0:2 byl kurz 6  _________________ Není umění dát na tiket zápas, umění je vědět kterej zápas tam nedat. D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: březen 11, 2010, 12:02 am Předmět: |
|
|
hm tka Ac dobře shořelo, ty šašci se sesypali a nic nehráli, ani nebyl schopný vystřelit
ale sám nevim ejslti mi tip vyšel, protože někde je střely 5:5 a někde 4:5 pro AC
tak uvidíme co vyhodnotí Synot  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marck štamgast zvaný žvanil

|
Zaslal: březen 11, 2010, 2:21 am Předmět: |
|
|
Na první pohled mi není jasný, proč by neměli bodovat Fulham a Lille. Během dne se podívám podruhý a uvidím
Ani under v Turíně by nemusel být marný.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nyck Moderátor K2

|
Zaslal: březen 11, 2010, 3:02 pm Předmět: |
|
|
| marck napsal: | Na první pohled mi není jasný, proč by neměli bodovat Fulham a Lille. Během dne se podívám podruhý a uvidím
Tohle mělo být jinam, ne?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marck štamgast zvaný žvanil

|
Zaslal: březen 11, 2010, 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Nyck napsal: | | marck napsal: | Na první pohled mi není jasný, proč by neměli bodovat Fulham a Lille. Během dne se podívám podruhý a uvidím
Tohle mělo být jinam, ne?  |
Teď už to tak vypadá ale v "Zaslal: březen 11, 2010, 1:21 am" mi to ani moc nepřišlo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|